Wednesday, 15 February 2017





Help me win this prize guys
Just clik link below, then connect with you facebook account
Gracias







Thursday, 9 February 2017

Ads Links removed, and also rom's links, my blog is under maintenance. thanks

Tuesday, 23 February 2016

My Handphone(s)

Sedikit catatan tentang handphone,  smartphone, dan tablet yang pernah aku pakai.

Tahun 2006
> Nokia 2600

Tahun 2007
> Samsung SGH C140

Tahun 2008
> LG KG200
> Nokia 6120 classic
> ZTE C321

Tahun 2009
> Nokia 6610i
> Samsung Impact - SGH-B250
> Sony Ericsson Z555i
> LG Cookie - KP500

Tahun 2010
> Samsung Stratus - C3053
> LG Shine - KE770
> Samsung Monte - S5620
> Samsung F300
> Sony Ericsson K630i
> Sony Ericsson G502i
> Samsung Valencia - C6625
> Samsung Keystone - GT-E1080T

Tahun 2011
> Samsung Galaxy Mini
- S5570
> Nokia 2505
> Nokia n70
> Samsung Champ - C3300K

Tahun 2012
> LG Communicator - KT610
> Motorola Droid 1 - A855
> Esia Hidayah

Tahun 2013
> HTC Sensation XE
> Acer Iconia Tab - A101
> Samsung Galaxy Tab 2 - P3110
> Samsung Galaxy Young - S5360

Tahun 2014
> LG L7 II - P713
> LG Optimus L9 P765 (WHITE)
> Sony Xperia M - C1905
> Samsung Galaxy Core - I8260 (WHITE)
> LG L7 II - P715

Tahun 2015
> LG Optimus L9 P765 (BLACK)
> LG G2 Mini
> Samsung F300
> Lenovo S880
> Samsung Galaxy Young 2 - SM-G130H
> LG G2 D802
> Samsung Galaxy Grand Duos - I9082 (Blue)
> LG Optimus L9 P765 (White)
> Motorola Moto E XT-1022 aka Condor

Monday, 22 February 2016

LANGKAH-LANGKAH MENIKMATI KOPI HITAM



Istirahat sejenak dengan menikmati secangkir kopi, berikut adalah beberapa tips yang menikmati kopi hitam.

1. Cobalah Light to Medium Roast Beans


Jika kamu pernah meneguk kopi hitam dan langsung trauma dengan rasanya, mungkin kamu perlu mencoba kopi yang disangrai
light to medium. Rasa kopi yang terlalu pahit dan warnanya terlalu hitam disebabkan oleh biji kopi dari kopi tersebut disangrai terlalu
dark hingga menyebabkan rasanya sungguh pahit keterlaluan.
Tak ada karakteristik rasa kopi yang mampu kamu nikmati jika biji yang disangrai too dark tersebut sudah terlanjur dirusak. Cobalah nikmati kopi yang biji kopinya disangrai light to medium . Di coffee shop specialty kamu bisa menemukan aneka biji dengan tingkat roasting yang berbeda. Tanya pada baristanya biji kopi apa yang mereka rekomendasikan. Single origin yang di- roasting baik akan memberikan aneka flavor yang mengagumkan. Kamu bisa saja menemukan sweetness, fruity, flower, acidity
dan ragam macam lain dalam kopi yang kamu teguk. Justru bisa saja dalam kopi hitam itu kamu tak menemukan rasa pahit sama sekali.


2. Jangan Minum Kopi Terlalu Panas


Kopi memberikan cita rasa lebih baik dinikmati saat suhunya turun. Jika kamu menikmati kopi saat suhunya masih terlalu tinggi (panas), maka rasa yang didapatkan tidak akan sesuai dengan harapan. Sebaiknya kamu menunggu 3 – 4 menit setelah kopi diseduh atau disajikan lalu dinikmat dengan perlahan. Suhu terbaik dalam menikmati kopi menurut para kopi profesional adalah 60 derajat celcius. Selain itu, kopi hitam sebaiknya tidak diseduh dengan air yang suhunya lebih dari 88 derajat celcius. Karena semakin panas air yang digunakan maka rasanya akan semakin pahit karena kafein lebur lebih cepat melalui suhu yang tinggi.


3. Minumlah dalam Dosis Kecil


Jika selama ini kamu menikmati kopi dengan gula atau kopi dengan susu dengan cangkir ukuran besar, maka kamu tidak bisa melakukan hal yang sama dalam menikmati kopi hitam. Kopi hitam untuk pemula sebaiknya dinikmati dengan cangkir kecil karena kamu belum terbiasa dengan rasanya. Lagi pula, kopi hitam bukan bertujuan untuk melepas dahaga. Jadi kamu tak perlu cangkir ukuran jumbo dalam menikmatinya, bukan?


4.Coba Sebanyak-Banyaknya Kopi dari Berbagai Varietas


Kamu tidak akan tahu kopi seperti apa yang kamu suka jika kamu tak mencoba aneka varietas kopi yang ada. Cobalah berbagai biji kopi berbeda dengan cara seduh yang berbeda pula. Kopi hitam akan sangat kaya rasa jika kamu mampu menikmatinya dari berbagai jenis varietas biji dan beragam
roaster yang ada. Satu biji kopi bisa saja berbeda after taste dan karakteristiknya. Coba sebanyak-banyaknya dan temukan kopi apa yang menjadi favoritmu.


Sunday, 21 February 2016

MIUI 7 Base on Lollipop

MIUI 7 base on Lollipop
Taste Good
Release 2k16
Devices Supported
+ LG Optimus L9 P760 aka Goldfish
+ Motorola Moto E aka Condor
+ Samsung Galaxy Grand Duos I9082 (maybe)
+ LG Optimus L9 P769 aka T-Mobile Goldfish (maybe)
Don't forget to like my Facebook's fan pages here
Nasheich Xfiles

Thursday, 18 February 2016

Request Your MIUI 7 Here




Do you want MIUI 7 for device ?
I can port it for you, I was ported MIUI to 5 different devices, and I'm sure can port it to another device.
But it's not FREE, you have to pay for it, because I'll spend my time and also money(to download rom base and rom port and also for upload the rom).
Rules (This rules can be changed anytime)
- Your device must have CM11/CM12/CM13
- Not Sony's devices, only for LG, ASUS, Motorola, Lenovo, Samsung and the other devices.
- Name your prize for MIUI 7, Comment here or Inbox to My Facebook, I'll reply IF you GIVE good PRIZE.
- After 50% payment, I'll start the project.
- Rom will be share after I got 100% of payment.
- Pay it through PAYPAL or (Better) to my Bank Account(It will be faster).



If you want FREE version, read these :
- Read my post here or my or XDA thread about porting rom, then port it your self.
- You'll have to wait until I have same device like you have, (maybe) I'll port it.
- You'll have to wait for another developers that interest to port MIUI for your device.
- Post request in every Android's Forums, maybe someone will heard you then port for FREE(maybe).
- and more possible reasons.

Thank you



Regards




Nasheich Xfiles

Cara hack akun Facebook



Buat yang mau hack akun Facebook orang lain, atau orang yang anda kenal, saya akan share SEDIKIT caranya, saya udah buktiin sendiri dan sudah hack banyak akun(yang paling sering akun mantan :v ).
Ok, langsung aja, sebelum mulai, siapin dulu bahannya, bukan cabe, bawang, tomat ya, ini mau Hack, bukan mau masak.
Bahannya
- Komputer, PC/Laptop, terserah, yang penting ada koneksi internet, kalo ga punya, bisa dari Warnet.
Lebih disarankan Warnet sih, biar agak susah dilacak.
- Kopi/Teh/Susu, selera anda aja apa, biar ga haus aja nanti.
- Nasi Padang/Nasi warteg/Nasi goreng, kali aja anda lapar, karena proses hacking ini ga sebentar.
- Selalu sedia Plan B atau Rencana cadangan, ya kalo target yang mau di hack gagal, cari target laen yang masih berhubungan sama target awal.
Contoh(pengalaman pribadi)
Awalnya saya mau hack(lagi) FB mantan saya, tapi karena sebelumnya udah pernah saya hack FB dia, dia jadi susah, ga bisa di hack lagi karena makin dia jaga -_- . Akhirnya, saya putuskan cari target laen.

Ok, tadi bahannya, sekarang prosesnya, simak baik-baik.
1. Nyalakan komputer tentunya, :p
2. Buka browser di komputer, pakai Mozilla atau Opera, jangan pake browser bawaan komputer.
3. Buka 3 tab/jendela di browser tadi.
4. Tab 1, buka Google, http://www.google.c.om
5. Tab 2 & 3, buka Facebook, karena bakal liat sono-sini, jadi buka tab FB lebih dari satu
http://www.facebook.com
6. Sensor/censored
7. Sensor/censored
8. Sensor/censored
9. Sensor/censored
10. Sensor/censored
11. Sensor/censore
12. Sensor/censored
13. Sensor/censored
14. Sensor/censored
15. Sensor/censored
16. Sensor/censored
17. Sensor/censored
18. Selamat, anda telah berhasil menghack/membobol FB yang anda inginkan.

Ingat, gunakan dengan bijak dan seperlunya, jangn sampe ketahuan.

Salam hangat,


Nasheich Xfiles

Sunday, 31 January 2016

[ROM][PORT]MIUI 7 v6.1.7[P769][4.4.4][MULTILANG][2016-02-03]


MIUI 7 for L9 T-Mobile version aka P769

DON'T FLASH THIS ROM TO ANOTHER L9 VERSION EXCEPT P769

FOR P760/P765/P768 OPEN THIS 
MIUI 7 P760/P765/P768



Port Used My Own Guide
- Base on CyanogenMod 11 by AntonX
- MIUI 7 From Galaxy S3





#include
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.*/



What's working
- You tell me



KNOWN ISSUES
- Report with logcat

Screenshots 

Download
MIUI 7 v6.1.7




Additonal Mod (Coming soon)
- Bootanimation
- NFC Destroyer
- etc

Installation Instructions : Coming from the other rom
- Go to recovery
- Go to option mount and storage
- Format system, data, and dalvik cache
- Wipe data, cache and davlik cache
- Flash ROM
- Reboot 



Credits
ZduneX25
nian
AntonX
And all donators






Consider Donation for future update

Saturday, 9 January 2016

[ROM][PORT] MIUI 7 v5.12.17[Nicki][4.4.4][MULTILANG][2016-01-24]

MIUI V7 for Sony Xperia M

Xperimental Build for Tester Only



Port Used My Own Guide
- Base on Official CyanogenMod 11

- MIUI 7 From Galaxy S3





#include
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.*/


Installation Instructions : Coming from the other rom
- Go to recovery
- Go to option mount and storage
- Format system, data, and dalvik cache
- Wipe data, cache and davlik cache
- Flash ROM
- Reboot 



If the rom doesn't booted up, 

- unpack the zip,

- download this zip to add missing files

https
://www.androidfilehost.com/?fid=24367857647223620
- Read to do list in the zip
- put the files inside system folder
- replace META-INF with the new one
- special for libsechook, place it in system/lib, replace the old one
- repack the rom, then flash it with clean flash

If after adding missing files rom still stuck on bootanimation, 

 take the boot.img, then compile to add miui's stuff just like in my guide


What's working
- You tell me

KNOWN ISSUES
- You tell me


Screenshots(Check my Facebook)



Download
MIUI 7 v5.12.17


Credits
ZduneX25
nian
PecanCM

Thursday, 31 December 2015

[ROM][PORT] MIUI 7 v6.1.7[Condor][4.4.4][MULTILANG][2016-02-16]

MIUI V7 for Motorola Moto E




Port Used My Own Guide
- Base on CyanogenMod 11 by 
 percy_g2
- MIUI 7 From Galaxy S3





#include
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.*/



What's working
- RIL (Single SIM) - WiFi
- Bluetooth
- Camera
- Sounds
- Sensor
- Themes
- Torch


KNOWN ISSUES
- RIL (dual-sim)



Screenshots(Check my Facebook)



Download
New Version(s)

MIUI 7 v6.1.7

Old Version(s) MIUI 7 v5.12.17


Additonal Mod
- Themes
- Bootanimation
- etc

Installation Instructions : Coming from the other rom
- Go to recovery
- Go to option mount and storage
- Format system, data, and dalvik cache
- Wipe data, cache and davlik cache
- Flash ROM
- Reboot 



Credits
ZduneX25
nian
percy_g2



[ROM][PORT]MIUI 7 v6.1.7[P760/P765/P768][4.4.4][MULTILANG][2016-02-03]



Port Used My Own Guide
- Base on CyanogenMod 11 by dhiru1602
- MIUI 7 From Galaxy S3





#include
/*
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this ROM
 * before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if
 * you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you.*/



What's working
- RIL : Data/Internet
- WiFi
- GPS
- Bluetooth
- Front Camera : Photo and Video Record
- Rear Camera : Photo only(For this moment)
- Sounds
- Sensor
- Themes
- Torch


KNOWN ISSUES
- RIL : Voice Calling & Messages
- Compas


Screenshots 

Download
MIUI 7 v6.1.7

MIUI 7 v5.12.17



Additonal Mod (Coming soon)
- Bootanimation
- NFC Destroyer
- etc

Installation Instructions : Coming from the other rom
- Go to recovery
- Go to option mount and storage
- Format system, data, and dalvik cache
- Wipe data, cache and davlik cache
- Flash ROM
- Reboot 



Credits
ZduneX25
nian
dhiru1602
And all donators




Consider Donation for future update

Sunday, 6 December 2015

[PORT][APPs][AOSP/CM12]Sony Media Apps and Launcher

This is Sony Media apps for any roms base on Lollipop, so don't try to flash it to another base rom like Kitkat or Jellybean

What's in this zip
- Sony Home
- Sony Simple Home
- Sony Walkman (include viper4android)
- Sony Album with SenseMe slideshow
- Sony Movies
- TrackID
- Smart Connect
- Notes
- Xperia Lounge
- and more



Ok, no more words, let's started, download the zip from here




before you flash ut, please make sure you have 200mb free space in system,



Installation instructions :
- Go to the recovery
- Flash the zip
- Enjoy....








Credits :
Nasheich Xfiles
zhuhang <for viper4android>




See you....


Best regards




Nasheich Xfiles